Milieu-inspecteur grondwater

(05-05-2022)

Diploma
Master diploma
Organisatie
Departement Omgeving
Contract
Onbepaalde duur (Voltijds)
Solliciteer
SolliciteerTot en met 16 mei 2022

De functie in het kort

Water is en blijft belangrijk in Vlaanderen, niet te veel en niet te weinig. Jij kan aan de slag gaan als milieu-inspecteur specialisatie grondwater om elke dag je steentje bij te dragen aan een beter en veiliger milieu.

Je krijgt 1 à 2 dagen per week de verantwoordelijkheid om op de baan voornamelijk grondwaterinspecties uit te voeren. Dat hoef je gelukkig nooit alleen te doen want één van je gedreven collega’s vergezelt je steeds. Je controleert samen onder meer of de inrichtingen die grondwater oppompen aan alle voorwaarden voldoen en of ze de nodige vergunningen hebben. Bij overtredingen leg je zelf de nodige sancties op: van aanmaningen tot bestuurlijke maatregelen.

In deze rol word jij dé grondwaterexpert in Limburg.

Het boeiende aan je job is dat je steeds met nieuwe dossiers aan de slag gaat die een specifieke aanpak nodig hebben. Bovendien wissel je kantoorwerk af met inspecties op het terrein. Zo is elke dag anders en leer je voortdurend bij.

Kom jij ons team van milieu-inspecteurs versterken? Solliciteer snel of lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Je hebt een masterdiploma in een wetenschappelijke richting (o.a. milieuwetenschappen, chemie biologie, fysica, bio-ingenieur, industriële wetenschappen, geologie, …) of een ander diploma of getuigschrift in een wetenschappelijke richting dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden we?

Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van A1 met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques.

Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar. Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

De werkplek

  • Departement Omgeving
  • Koningin Astridlaan 50, Hasselt 3500

Hoe solliciteren?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!

Solliciteer nu

In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure.

Bekijk het selectiereglement

Vragen over deze vacature?

Contactpersoon: Jurgen Brems

  • jurgen.brems@vlaanderen.be
  • 0492 089 499

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het divers Vlaanderen van morgen!

Raadpleeg de vacature op de website van de aanbieder