Inschrijving

Opbouw   -   Praktische informatie   -   Inschrijven

Inschrijvingsvoorwaarden

  • ofwel houder van een diploma hoger onderwijs
  • ofwel bewijs van relevante beroepservaring aanleveren

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen voor de opleiding in 2022-2023 zijn geopend!
Inschrijven kan tot 11 oktober 2022.

INSCHRIJVEN

Inschrijvingsgeld

Modules 1 t.e.m. 6:

€ 1.500,-

Module 7: Keuzevakken
(vrije keuze uit het volledige aanbod aan keuzevakken) .

€ 100,- per keuzevak

Verlaagd inschrijvingsgeld

  • Wie tussen 2011 en 2015 deze opleiding volgde, maar niet was geslaagd voor alle plichtvakken, kan inschrijven aan een aangepast tarief, dat op basis van de behaalde vrijstellingen wordt bepaald.
  • Wie vóór 2011 met succes onze opleiding volgde, kan inschrijven aan een verlaagd inschrijvingsgeld van € 1.000,-. De deelnemer wordt vrijgesteld van het volgen van de lessen, maar moet wel het examen afleggen.
  • Bij spreiding van de opleiding over twee edities bedraagt het inschrijvingsgeld per editie € 1.000,- (modules 1 t.e.m.6). De deelnemer kiest zelf welke modules in welke editie worden gevolgd.

Kmo-portefeuille en opleidingscheques

De kmo-portefeuille kan aangewend worden voor de betaling van het inschrijvingsgeld. Ons registratienummer is DV.O103194
(benaming: Universiteit Gent).

Opleidingscheques kunnen enkel aangewend worden in het kader van loopbaanbegeleiding.

Annulatie

Annulatie is enkel schriftelijk (of elektronisch) mogelijk en kan kosteloos tot 15 dagen voor de start van de opleiding.

De organisator behoudt zich het recht voor om bij een onvoldoende aantal inschrijvingen de opleiding niet in te richten. Degenen die zich al als deelnemer hadden aangemeld, worden hierover persoonlijk ingelicht. Gebeurlijk al betaalde inschrijvingsgelden worden in dit geval teruggestort.