Infosessies voor nieuwe masterstudenten

Een bijkomend masterdiploma?

Wie in het bezit is van een bachelor- en/of masterdiploma van hoger onderwijs (aan of buiten de universiteit) en de overstap wil maken naar de opleiding Master in de ingenieurswetenschappen of Master in de industriële wetenschappen, kan dit op verschillende manieren:

Infomomenten masteropleidingen

Om nieuwe masterstudenten in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur) wegwijs te maken, organiseert de faculteit verschillende infosessies. Hierin zal informatie gegeven worden over alle mogelijke overgangen naar de masters ingenieurswetenschappen van de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur. De toekomstige student zal ook de kans krijgen om persoonlijk vragen te stellen aan vertegenwoordigers van de opleidingen die hem/haar interesseren.

Studenten die willen instromen in de masters in de industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) van de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur komen langs op één van de twee infodagen van de opleiding industrieel ingenieur.

Praktisch

Masters in de ingenieurswetenschappen

Dinsdag 26 april 2022 van 17u tot 19u in het Ufo, Sint-Pietersnieuwstraat 33, Gent
Voor de opleiding MSc in Electromechanical Engineering wordt een apart infomoment voorzien voor nieuwe instroom in de masteropleiding op woensdag 11 mei om 16u in Auditorium André Devreker, campus Hoveniersberg (faculteit Economie en Bedrijfskunde)

Master ingenieurswetenschappen: architectuur

Masterbeurs architectuur op woensdag 20 april om 17u30 in AUD D, campus Boekentoren (afstudeertrajecten in de master, plicht- en keuzeprogramma van elk afstudeertraject) en vanaf 18u00 in atelier 1.1, campus Boekentoren (contact lesgevers over onderwerpen masterproef, format van ontwerpstudio's en bijzondere vraagstukken)

Masters in de industriële wetenschappen, Gent

Masters in de industriële wetenschappen, Kortrijk

Master in de stedenbouw en de ruimtelijke planning