Sponsoring

Om de kwaliteit en het niveau van al onze feestactiviteiten te waarborgen, zoeken we extra ondersteuning.

Misschien is een van onderstaande formules interessant voor u of uw bedrijf? We bespreken graag met u de mogelijkheden.

FBW-2020 Premium Supporter

Met dit sponsorpakket bent u hoofdsponsor van ons jubileumjaar en alle bijhorende evenementen.

Om de relatie met uw expertise of organisatie duidelijk te maken, zijn er verschillende mogelijkheden. Wij kunnen bijvoorbeeld een stand opzetten waarbij u de aandacht trekt van studenten of alumni in het kader van human resources. Jullie marketingafdeling heeft mogelijk nog andere ideeën: die zijn zeker welkom.

Verder krijgt het logo van uw bedrijf een prominente plaats op al onze evenementen en daarnaast ontvangt u een exemplaar van ons jubileumboek en een krat van het feestbier (6 flessen van 75 cl.) met 6 jubileum-glazen.

FBW-2020 Supporter

Met dit sponsorpakket ondersteunt u maximaal twee specifiek door u te kiezen activiteiten.

Uw logo zal op de geselecteerde activiteiten weergegeven worden op ons sponsoroverzicht, u ontvangt een exemplaar van ons jubileumboek en een krat van het feestbier (6 flessen van 75 cl.) met 6 jubileum-glazen.

FBW-2020 Schenker

Uw gift zal gebruikt worden voor het inrichten van een prikkelarme ruimte voor studenten en personeel die zich even willen terugtrekken.

Zo kan u schenken

  • Giften zijn mogelijk op het rekeningnummer BE26 3900 9658 0329 (BIC: BBRUBEBB)
  • Universiteitsfonds UGent, Sint Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent
  • Mededeling: FBW-2020

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest waarmee u 45% van uw gift recupereert in uw belastingaangifte. Voor zeer grote schenkingen zoals bijvoorbeeld een leerstoel neemt u best contact met ons op.

Contact